Să ne rugăm ca turiștii de pe Dunăre să aibă parte măcar de o indigestie, ceva, poate trag la mal!

Data : 5 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Nu poți să vii să spui că ți-i dorești pe mal, dar că nu prea ai ce să le oferi!

Când a început campania „Un fluviu de prostie”, difuzată de postul de televiziune ProTV, am știut că va veni și momentul când se va vorbi despre Galați, și nu la superlativ. Și nu m-am înșelat! Toate chestiunile despre care s-a vorbit în reportaj sunt cunoscute de gălățeni. Nu știam însă că avem un primar atât de ingenuu!

A declara reporterului de la ProTV că avem noroc că mai opresc la pontoanele din Galați nave de croazieră, mi se pare copilăresc. Noroc însemnând probleme medicale grave sau chiar decese.

Păi, după logica primarului, ar fi trebuit ca în această seară, poporul gălățean să se trântească în genunchi, pe malul fluviului, și să se roage la Cel de Sus ca peste pasagerii de pe nava pe care am văzut-o trecând pe lângă Galați să se abată măcar o indigestie! În felul acesta bifăm și noi pe plus la capitolul turism!

Nu aceasta trebuia să fie atitudinea unui primar pus pe fapte mari! Întâi spui ce ai făcut pentru a atrage acești turiști, ce vrei să faci de acum încolo și abia apoi te plângi că și după atâtea investiții, turiștii tot te ocolesc. Bine, ideal ar fi ca măcar să știi unde pot opri în portul Galați și abia apoi să le spui ce le oferi!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de