Să-l ajutăm pe Victor Paul Dobre să scape de viruși!

Autor :

Data : 14 septembrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Omul s-a plâns printre colegi că nu poate să renunțe la ideea de a deveni din nou parlamentar!

Despre scandalurile interne care au zguduit organizația județeană PNL Galați s-a scris intens în ultimele zile, însă puțini știu de ce eternul, de acum, Victor Paul Dobre este încă pe primul loc pe lista candidaților propuși pentru Camera Deputaților. Pe surse, am aflat că după mai multe discuții purtate cu liberali vechi și noi, Victor Paul Dobre a recunoscut că ar fi trebuit și el să renunțe la locul de frunte de pe listă în favoarea unor tineri, dar s-a plâns că nu poate încă să facă acest pas pentru că, atenție, „este virusat” cu statutul de parlamentar.

Hai că asta-i chiar cea mai bună poantă pe care Dobre a făcut-o în ultimele luni! Cum adică ești virusat? Cu ce, cu virusul incompetenței, care afectează de altfel marea majoritate a politicienilor care bântuie prin Palatul Parlamentului? De câtă nesimțire este oare nevoie pentru a veni în fața electoratului fix cu mâna în fund, și să-i ceri să te voteze din nou? Care este portofoliul faptelor bune făcute de Dobre pentru orașul Galați, pentru județul Galați, pentru regiunea asta din care Galați face parte, dar în care contăm din ce în ce mai puțin? Că de faptele bune făcute pentru interesele „proprii și personale” știm cu toții! Cred că virusul acela i-a dat peste cap conturile, care înregistrează fluctuații, culmea, doar în plus, de zeci, chiar sute de mii de euro. Intrați pe site-ul Camerei deputaților și veți avea surprize interesante în dreptul declarației de avere a ilustrului deputat gălățean.

Eu zic să căutăm cu toții, dar repede, un antivirus puternic pentru Victor Paul Dobre să-l scăpăm dom’le de corvoada asta a nevoii de a candida. Să-i spunem că am trecut la nivelul la care credem că „nimeni nu este de neînlocuit”. Poate că atunci va avea și PNL-ul un cuvânt de spus, poate că atunci se vor deschide mai ușor porțile partidului. Fie că vorbim despre oameni noi, care vor dori să intre în acest partid, fie că vorbim despre relațiile pe care partidul le-ar putea avea cu alte formațiuni.

Am auzit și încă mai aud pe la colțuri sintagma „mă înscriu în partidul X după ce pleacă dinozaurul Y” și o înțeleg perfect. Oamenii au nevoie de experiența unor oameni precum Dobre, Toader, Nica sau Durbacă, dar nu mai au nevoie de ei în fruntea partidelor. Mai mult, nici nu vor să mai audă de ei în Parlament. Pe fruntea unor oameni precum Dobre, Nica, Toader sau Durbacă ar trebui să scrie, în cel mai rău caz, consultanți politici și atât.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de