Să aducem o primăvară cu speranțe pentru un copil cu probleme!

Data : 2 martie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Ana-Maria Tudor are nevoie de o operație care costă 150.000 franci elvețieni.

Ana este o adolescentă plină de viaţă, de energie și de potenţial, cu o puternică dorinţă de a trăi pentru realizarea visurilor sale. Visele pe care le are întâlnesc pe drumul lor spre împlinire o piedică majoră de sănătate. Ea trece prin momente mai puţin fericite şi, cu toate acestea, se pare că nimic nu-i taie aripile cu care să zboare spre lumi nemărginite ale universului.

Este o adolescentă care are probleme medicale, ce-i periclitează pe zi ce trece viaţa. Omul se naşte cu… calităţi deosebite, printre care: empatie, bunătate, solidaritate … este cazul să le activăm puţin.

Începând de pe 28 februarie 2018, în cadrul activității caritabile „Un zâmbet pentru Ana”, se vor vinde mărțișoare și felicitări în corpul A, la parter și etajul 1, începând cu orele 9.00. Fondurile care se vor strânge vor fi donate în contul elevei Ana-Maria Tudor de la clasa a XI-a F, a Colegiului Național „Mihail Kogălniceanu” Galați. Achiziționarea mărțișoarelor se poate face și cu persoane (părinți, elevi ai altor instituții de învățământ) din exterior.

Tudor Ana Maria este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional”Mihail Kogălniceanu” Galaţi, a fost diagnosticată cu scolioză cervico-dorso-lombară dextro-convexă malformativă şi diastematomielie și trebuie operată urgent la -Schulthess Klinik-Zurich, Elveţia în data de 12.03.2018, costurile ridicându-se la suma de 150.000 franci elveţieni.

Conturile pentru donaţii sunt: RON: RO26BTRLRONCRT0313454301 EURO: RO73BTRLEURCRT0313454301 deschise la Banca Transilvania

Persoană de contact: Prof. Cătălin Mogoş, tel: 0737040190.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de