Restricții de circulație pe DN2B, la intrarea dinspre Tecuci

Autor :

Data : 18 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Lucrările de reabilitare a tronsonului rutier vor dura 6 luni.

Lucrările au demarat vineri, 15 iunie, și vor reface complet segmentul de la Nalba până la sensul giratoriu de la intrarea în oraș.

Pe durata lucrărilor pe Bulevardul Dunărea la intrarea în Galați dinspre Tirighina circulația autovehiculelor se va face alternativ, pe jumătate din partea carosabilă, ocupându-se benzile aferente sensului de circulație respectiv.

Lucrările se vor desfășura în două etape. În prima etapă va fi restricționat accesul autoturismelor pe partea dreaptă a carosabilului pe sensul de mers Tecuci – Galați. În sensul acesta se vor monta indicatoare pentru semnalizarea redirijării circulației pe sensul care rămâne liber. În cea de-a doua etapă, circulația autoturismelor va fi restricționată pe partea stângă a carosabilului pe sensul de mers Tecuci – Galați.

„Sensul giratoriu va fi redimensionat, astfel încât să poată prelua traficul greu şi să fie fluidizată circulația. De asemenea, va fi realizat încă un sens giratoriu la Nalba, pentru a înlesni accesul conducătorilor auto către Barboşi sau pe Şoseaua de Centură către Brăila, iar pe pe sensul de urcare va fi creată o a treia bandă de circulație. Reţeaua de iluminat public va fi extinsă și totodată vom realiza o pistă pentru biciclişti”, spune primarul Ionuț Pucheanu.

Termenul prevăzut pentru finalizare este de 6 luni. Pe toată perioada lucrărilor echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente pentru a asigura fluidizarea traficului rutier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de