Reprezentanții PMP Galați au depus azi coroane de flori în cinstea eroilor

Data : 1 decembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

„De Ziua României îmi doresc să fim o națiune unită”, a declarat la finalul ceremoniei liderul PMP Galați, Cătălin Cristache.

Reprezentanții Armatei Române, ai instituțiilor publice, cei ai partidelor politice sau ai ONG-urilor din oraș, dar și sute de gălățeni simpli au tinut astăzi să participe la ceremonial militar de la Mausoleul Eroilor din Cimitirul Eternitatea. Cu toții au depus coroane de flori în memoria eroilor neamului.

Lăsând la o parte emoțiile acestui moment, trebuie să spunem că din acest an s-a schimbat puțin protocolul depunerilor de coroane. Astfel, doar instituțiile publice beneficiază de sprijinul armatei la depunerea de coroane, partidele politice fiind lăsate să și le ducă singure la monument.

Delegația Partidului Mișcarea Populară Galați a reușit să transmită un mesaj extrem de clar și de puternic cu ocazia Zilei Naționale:

„Am participat astăzi la manifestarile din Galați prilejuite de Ziua Națională a României, ocazie cu care am depus o coroană din partea organizatiei PMP Galați în cinstea eroilor țării. De Ziua României îmi doresc ca țara noastră să prospere, să fim o națiune unită și să nu uităm niciodată sacrificiile pe care înaintașii noștri le-au făcut pentru ca noi, cei de azi, să ne bucurăm de democrație și libertate. La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, a declarat președintele PMP Galați, Cătălin Cristache.

depuneri coroane 1

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de