„ReDescoperă Combinatul”. 300 de gălățeni s-au înscris pentru un loc de muncă la combinat

Data : 18 martie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Pentru atragerea de noi angajați, administrația. va organiza noi întâniri pe 22 și 23 martie

Programul „ReDescoperă Combinatul” care a fost demarat sâmbătă de administrația Combinatului Siderurgic Galați printr-o acțiune de genul „ziua porților deschise” pentru cei care vor să viziteze uzinele de pe platforma siderurgică pentru a cunoaște condițiile de lucru cu scopul de a deveni angajați ai combinatului s-a bucurat de succes peste așteptări.

Sâmbătă, s-au înscris în acest program circa 300 de persoane, un număr care a depășit cu mult așteptările organizatorilor. Primii aproape 100 de participanți au vizitat echipamente importante de pe platforma siderurgică și au discutat cu muncitori, cu specialiști și reprezentanți ai conducerii companiei.
„Am remarcat la participanții cu care m-am întâlnit un interes real de a lucra alături de noi. Cred că am putut arăta faptul că e oportunitate însemnată pentru orice nou angajat să învețe și să se dezvolte în cadrul companiei noastre. Suntem, de fapt, o școală pentru viitori specialiști. Ne pregătim pentru ceea ce înseamnă viitorul nostru și al orașului”, a spus Bogdan Grecu, directorul general al combinatului.

Mihaela Crăciun, directorul de Resurse Umane al combinatului a precizat că în perioada imediat următoare vor fi demarate discuții cu cei 300 de gălățeni care s-au înscris pentru a se stabili oportunitățile de angajare:

„Suntem încântați de numărul mare al celor care se gândesc să-și înceapă sau să își continuie cariera la noi. Căutăm colegi – muncitori și specialiști – care pot lucra în echipe, gata să învețe și să se dezvolte și care demonstrează comportamente sigure. Cu mulți dintre cei care au venit vom începe discuții de cunoaștere, în vederea angajării”.

Următoarele două serii de întâlniri și vizite vor avea loc pe 22 și 23 martie.
Înscrierile pentru programul „ReDescoperă Combinatul”, se pot face la telefon 0236.80.1074 sau la email-ul descopera_combinatul@arcelormittal.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de