Promovare chinuită pentru echipa lui Bănel Nicoliță

Data : 1 iulie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Studenții gălățeni nu au reușit să întoarcă acel 4-0 administrat de CS Făurei pe stadionul Oțelul.

După ce a fost învinsă în partida tur, disputată pe stadionul Oțelul, echipa ACS Universitatea „Dunărea de Jos din Galați” a fost foarte aproape de o întoarcere incredibilă a situaţiei în partida retur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a. Potrivit prosport.ro, băieții antrenați de Cătălin Savu au condus cu 4-1 în meciul disputat sâmbătă la Făurei, scor la care gazdele au primit un penalty absolut inexistent.

Echipa lui Bănel Nicoliţă, CS Făurei, a promovat după un chin neaşteptat în meciul retur, ajutată şi de cel puţin o greşeală de arbitraj în favoarea lor, conform spuselor celor de la ACS „Universitatea Dunărea de Jos din Galați”. Jocul s-a terminat cu victorie gălăţeană, scor 3-4.

Pentru gălățeni au înscris Chiciuc (două), Grigoraş – penalti, Ţuiu, în timp ce pentru Făurei au punctat Stelian Nicoliţă, Bănel Nicoliţă, din penalty, şi Marius Moroianu.
Antrenorul Cătălin Savu a început meciul cu Măstăcan – Stancu, Morogan, Moise, Hilohi – Chiciuc, Ignat, Iacob – Anastasie, Grigoraş, Popov. Au mai intrat Ţuiu, Gârleanu, Perju şi Dajbog.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:, ,

Articole scrise de