Proaspăt pensionată de la Electrica, soția lui Pâslaru a fost numită administrator special la o firmă falimentară

Data : 6 noiembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Valerica Pâslaru va primi lunar de la stat, pe lângă pensie, încă 4.000 de lei.

Potrivit newsweek.ro, pe 20 septembrie, în cadrul unei Adunări Generale Extraordinare a Asociaților de la firma de stat Terom SA Iași, societate aflată în faliment, a fost numită drept administrator special Valerica Pâslaru, nimeni alta decât soția fostului deputat Florin Pâslaru, actualmente consilier al lui Dragnea.

Cine este Terom SA Iași? A fost cânva o mândrie a industriei ieșene, cel mai mare producător de fibre sintetice din România, dar acum este o societate care nu mai produce nimic de mai mulți ani, fiind devalizată de niște afaceriști sirieni aduși la Iași tot de PSD.

Valerica Pâslaru o înlocuiește în funcția de administrator special pe Cristiana Gociu, o fostă directoare din cadrul Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS).

Tot newsweek.ro scrie că numirea Valericăi Pâslaru s-a făcut prin votul acționarului majoritar, respectiv AAAS, care trimisese la începutul lunii septembrie, la sediul lichidatorului firmei o adresă cu numele „în plic”.

„Consilierul” lui Dragnea, Florin Pâslaru,cunoscut în Galați cu o condamnare la șase luni de închisoare și turnător al Securității, spune că nu are nicio legătură cu numirea soției sale la Terom.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de