Primăria anunță că începe să scape de cablurile aeriene de pe stâlpi. Din nou!

Autor :

Data : 31 iulie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

A mai făcut acest anunț și în vara trecută, dar nu s-a văzut mai nimic în teren.

Primăria municipiului Galați anunță că, începând cu data de 1 august 2018, va acționa pentru înlăturarea cablurilor considerate abandonate (căzute, desprinse, atârnate) pe domeniul public, pe străzile principale ale orașului.
Atenționăm, pe această cale, agenții economici și persoanele fizice deținătoare ale unor astfel de cabluri să se preocupe în mod voluntar de eliminarea sau declararea acestora la Primăria municipiului Galați, întrucât ulterior se vor elimina de pe domeniul public cablurile funcționale, dar nemarcate sau nedeclarate la autoritatea locală.

Interesant este că încă din vara anului trecut Primăria a încheiat un contract cu RCS-RDS, care urma să se ocupe de îngroparea cablurilor în subteran în două zone ale oraşului, respectiv zona – Spitalul Judeţean, care curpinde Micro 17, 18, 19, 20 şi 21 şi zona – Palatul de Justiţie, care curpinde Ţiglina 1, Mazepa I şi Mazepa II. Tot în vara anului trecut, adică în urmă cu un an, aceeași companie RDS-RCS a primit primul aviz de acces pe domeniul public pentru proiectarea, realizarea şi deservirea infrastructurii ce ţine de realizarea unei canalizaţii subterane pentru telecomunicaţii şi implementarea conceptului de NETCITY, astfel încât să dispară cablurile care în prezent atârnă pe stâlpi şi sufocă oraşul. Ce s-a întâmplat timp de un an, doar primarul Ionuț Pucheanu poate să ne spună!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de