Primăria a atribuit contractul pentru organizarea „Festivalului Scrumbiei” unei firme din Bârlad

Data : 15 aprilie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Contractul a fost câștigat cu o ofertă cu 1.220 lei sub valoarea estimată, de 120.000 lei fără TVA

În urma scandalului generat de faptul că, potrivit uneia din firmele înscrise la licitație, Asociația Culturală MusicArt, unele dintre prevederile caietului de sarcini pentru organizarea „Festivalului Scrumbiei” avantajau firma Forward Music Agency SRL București, se pare că firma din București s-a retras de la licitație.

Scandalul a fost amplificat și de faptul că respectivul caiet de sarcini a fost întocmit de Direcţia Generală de Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor din cadrul Primăriei Galați, al cărui director este Cristi Ochiu, iar CEO, adică director general al Forward Music Agency se numește tot Cristi Ochiu și este vărul directorului din primărie.

Primăria Galați a atribuit contractul firmei World Wide Entertainment SRL din Bârlad.

În rețeta concertului de pe 21 aprilie este trupa „Mandinga”, căreia Forward Music Agency îi reprezintă interesele de booking.

Firma din Bârlad a câștigat licitația cu o ofertă care este cu 1.220 lei sub valoarea estimată a contractului, de 120.000 lei fără TVA: „Oferta declarată câștigătoare a contractului de achiziție publică având ca obiect Servicii de organizare a celei de-a XVIII-a ediții a Festivalului Scrumbiei Dunărene a fost cea depusă de SC World Wide Entertainment SRL Bârlad, cu o propunere financiară de 118.780,00 lei fără TVA”, se spune într-un comunicat al Primăriei Galați.

Este o decizie de ultimă oră, penru că funcționarii municipalității nu au avut timp să menționeze atribuirea contractului și la secțiunea „achiziții publice” a site-ului primăriei. Reamintim că deschiderea ofertelor a avut loc pe 4 aprilie și rezultatul licitației trebuia anunțat pe 5 aprilie.

SC World Wide Entertainment SRL Bârlad a fost înființată în 2017 și are ca obiect de activitate Cod CAEN 7490, „alte activități profesionale, știintifice și tehnice n.c.a.”, care include și „activități desfășurate de agenți și agenții, în numele unor indivizi, implicând de obicei obținerea de angajamente în filme, producții teatrale sau alte spectacole de divertisment”.

În anul înființării, 2017, firma din Bârlad a avut o cifră de afaceri de 373.500 lei și o marjă de profit de 26,1%.

În cadrul ediției din acest an a „Festivalului Scrumbiei”, sâmbătă, 20 aprilie va fi un recital de muzică populară susținut de orchestra „Rapsozii Botoșanilor” împreună cu Sofia Vicoveanca și Daniela Condurache, iar duminică, 21 aprilie, e programat concertul trupei „Mandinga”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de