Președintele PMP Galați, Cătălin Cristache vrea unificarea dreptei la Galați

Data : 6 aprilie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Apelul a fost trimis către PNL, USR și Mișcarea România Împreună.

Președintele PMP Galați, Cătălin Cristache a lansat astăzi un APEL LA COLABORARE POLITICĂ, care să unească toate forțele politice gălățene de dreapta ce nu sunt parte a actualei coaliții formate în jurul PSD și ALDE, coaliție ce conduce țara, județul și mare parte din localitățile acestuia. Apelul a fost trimis către Partidul Național Liberal, Uniunea Salvați România și în eventualitatea în care și-a înființat filială la Galați, Mișcării România Împreună.

«Este Săptămâna Mare, o săptămână în care cuvinte ca ”sacrificiu”, ”dăruire” și ”înviere” ajung în mintea tuturor oamenilor, creștini sau nu. Este o săptămână cu valențe spirituale deosebite, dar și cu rezonanțe ce țin de morală, de comuniune în jurul acelorași valori și principii», a declarat Cătălin Cristache pentru stiridegalati.ro.

„Putem să sacrificăm orgoliile, să dăm dovadă de dăruire în fața celor ce ne-au ales și să înviem spiritul unei drepte unite în județul Galați. O alternativă reală la conducerea politico-administrativă a județului nostru este mai necesară ca oricând. Stimați membri ai conducerilor județene ale Partidului Național Liberal, ai Uniunii Salvați România și Mișcării România Împreună, sunt conștient că există nuanțe politice care ne despart, că toate cele patru formațiuni au în rândurile lor membri sau lideri care nu se bucură de simpatie în celelalte partide, dar mai presus de toate cred în ceea ce ne-ar putea uni. Județul nostru are nevoie de o opoziție reală, dar în primul rând realistă. Fără coagularea acțiunilor noastre într-un efort comun, cu direcție și sens unitar, vă asigur că orice fel de opoziție declarăm că facem, aceasta nu va fi reală pentru simplul fapt că nu este realistă” a mai spus liderul PMP Galați.

Cătălin Cristache așteaptă acum cu deosebit interes o reacție din partea partenerilor politici nominalizați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de