Prefectul s-a supărat pe Electrica

Data : 5 mai 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

La două săptămâni după ce un episod violent de iarnă s-a abătut asupra Galațiului, încă mai sunt gospodării fără curent electric

Prefectul Galațiului, gabriel Panaitescu și-a arătat nemulțumirea față de modul în care au acționat electricienii.

„Îmi exprim profunda nemulțumire și îngrijorare cu privire la modul în care a acționat societatea Electrica la remedierea avariilor produse de  fenomenele meteorologice de acum două săptămâni. Joi, 4 mai, în județul Galați încă se înregistrează probleme în peste 50 de localități, sunt sute de locuințe, sunt ferme de animale care încă nu au alimentare cu energie, încă avem stâlpi căzuți, iar acolo unde au fost înlocuiți, în multe zone, lipsește branșamentul la rețea,” declară prefectul județului Galați, Gabriel Aurelian Panaitescu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai adăugat dă ”deși s-au implicat și autoritățile locale acolo unde a fost posibil (săpat gropi, transport stâlpi etc), iar numărul echipelor de intervenție a fost suplimentat, sunt zone afectate unde nu s-a ajuns de câteva zile. În aceste condiții, nu se poate estima un termen realist de restabilire a stării de normalitate pe întreg teritoriul județului Galați”

Rămane de văzut cum se va concretiza această supărare.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de