Poliția a descins la o grupare care a furat bunuri de peste 1 milion de euro

Autor :

Data : 10 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Oamenii legii au găsit la aceste percheziții haine, parfumuri, bijuterii și telefoane scumpe.

În urmă cu câteva zile, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați au efectuat 15 percheziţii domiciliare în județul Galaţi. Au fost vizate locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, furt calificat şi tăinuire.

Membrii grupării sunt bănuiți că, în perioada aprilie 2015 – decembrie 2016, ar fi pătruns, prin efracție, în mai multe spații comerciale de pe teritoriul Franței, de unde ar fi sustras bunuri de peste 1.000.000 de euro.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate haine, bijuterii și parfumuri – bunuri susceptibile a proveni din furturi, precum și sumele de 5.515 euro și 13.500 de lei.

În urma investigaţiilor şi a probatoriului administrat, Tribunalul de Mare Instanţă din Besancon a emis mandate europene de arestare preventivă pe numele a șase persoane, cinci bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani. În urma acţiunii, au fost puse în executare 12 mandate de aducere.

La acţiune au participat şi reprezentanţi ai autorităţilor judiciare franceze din cadrul Jandarmeriei Naţionale Besancon şi judecătorul de instrucție din cadrul Tribunalului de Mare Instanță Besancon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de