PMP își alege structurile de conducere județeană

Data : 10 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Sâmbătă, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, vor fi aleși cei care vor conduce filiala județeană a popularilor pentru următorii 4 ani

Sala mare a Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Galați va găzdui sâmbătă ședința Conferinței Județene a Filialei PMP Galați dedicată alegerii structurilor de conducere pentru următorii patru ani.

La ședință sunt așteptați peste 450 de delegați din tot județul, care își vor exprima opțiunile pentru nu mai puțin de 29 de funcții din viitoarea conducere județeană a PMP Galați, printre care și cea de președinte.

La eveniment vor fi prezenți și invitați din conducerea centrală a Partidului Mișcarea Populară. Este vorba despre președintele executiv Eugen Tomac, deputatul Constantin Codreanu, președinte al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării și deputatul Robert Turcescu. Ședința va începe la ora 11.00.

”Partidul a intrat într-o altă etapă, iar viitorul Consiliu Executiv Județean va reflecta preocuparea noastră pentru sprijinirea reprezentantilor noștri în administrația locală și județeană. Suntem un partid cu mai bine de 40 de reprezentanți în administrația publică din tot județul iar acest fapt trebuie să se reflecte în abordări noi, diferite de cele de acum 4 ani, când abia intram pe scena politică.”, ne-a declarat Cătălin Cristache, președintele în funcție al PMP Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de