PMP a început curățenia

Data : 18 decembrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Organizația PMP Tecuci îi cere demisia lui Liviu Adrian Butunoi

Într-o postare pe pagina de Facebook a organizației tecucene a Partidului Mișcatrea Populară, i se cere lui Liviu Adrian Butunoi demisia din partid și totodată din Consiliul Local al Municipiului Tecuci.

Redăm mai jos textul integral:

”Nimic nu este mai jalnic decât un trădător care alege tabăra greșită.

Imorală prin natura ei, dar obraznică și oportunistă, trădarea tinde spre titlul de virtute eroică atunci când reușește. De câte ori nu ați văzut trădători care se-nfruptă din roadele victoriei cu șapte guri? Zgomotoși, obraznici, câteodată solemni, trădătorii cer victoria doar pentru ei.

Dar ce se-ntâmplă cu trădătorii când pierd? Rar vedem imagine mai jalnică. Fug de lumină ca guzganii. Încearcă să șteargă urmele infamiei, să-și ascundă mârșăvia, să cerșească milă sau protecție, doar, doar, scapă basma curată.

Trădarea ratată este atât de dezgustătoare încât până și plutonului de execuție îi e silă să cheltuie un glonț onorabil, aruncându-i trădătorului, în scârbă, o armă curată cu care să-și sfârșească singur mizeria.

Liviu Adrian Butunoiu, scutește-ne de rușinea de a-ți pronunța numele în instanțele partidului și dă-ți demisia așa cum ai ales și trădarea: de unul singur. Demisionează din partid și totodată, demisionează din funcția de Consilier Local pe care ai obținut-o cu susținerea noastră.

Ți-o cerem noi, cei care n-am cerut nimic: Organizația PMP Tecuci.”

Liviu Adrian Butunoi a ”schimbat tabăra” cu numai câteva zile înainte de data alegerilor, alegând să îi acorde sprijinul său lui Nicușor Ciumacenco, candidat PNL pentru Camera Deputaților, anunțând acest lucru pe pagina personală de Facebook.

img-20161218-wa0000

Nicușor Ciumacenco a ratat intrarea în Parlament, la redistribuire calificându-se tocmai cel căruia îi ”săpa groapa”, Cătălin Cristache, șeful filialei județene a popularilor gălățeni, devenit astăzi deputat în Parlamentul României.

De menționat este și faptul ca Liviu Adrian Butunoi și-a șters anunțul, ultima postare care mai apare pe pagina sa de Facebook datând din   1 Decembrie, ceea ce face gestul său și mai ridicol.

”Probabil că Nicușor Cimacenco a considerat că astfel de gesturi mărunte și nedemne, gesturi pe care le-a felicitat la acea dată, sunt suficiente pentru a-i asigura succesul. Și nu a fost singurul caz. Vă asigur că le veți afla pe toate. La așa prieteni, așa victorie, ce pot să spun? Sper că Butunoi va continua să scrie demisii și va continua și cu demisia din PMP și implicit, din Consiliul Local al Municipiului Tecuci. A fost alegerea lui, să și-o ducă până la capăt.”, ne-a declarat Cătălin Cristache, președintele PMP Galați

Este de asteptat ca în viitorul apropiat să vedem în PMP și alte maziliri, chiar dacă popularii au obținut, la limită, victoria și și-au trimis reprezentantul în Parlament.

”Încă nu am făcut o evaluare exactă a rezultatelor, dar vă asigur că nu va întârzia. Rezultatul a fost bun, dar nu atît de bun pe cât ni l-am dorit și nu atât de bun pe cât s-au angajat liderii câtorva organizații locale să-l obțină. Performanța politică a organizațiilor este asumată de lideri și atunci când ne place dar și atunci când nu ne mai place. Vom face o analiză amănunțită a rezultatelor, localitate cu localitate și secție de votare cu secție de votare.

Am promis acum 3 ani și jumătate că vom construi la Galați un partid curat, făcut pentru oameni, nu pentru șefi sau șefuleți. Până acum m-am ținut de cuvânt și nu am de gând să fac nici un compromis, pentru nimeni. Până în 2020, PMP va fi cel mai puternic partid de dreapta din județul Galați. Promit!” a mai spus Cătălin Cristache.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de