Planuri mărețe pentru noul președinte al Consiliului Elevilor

Data : 19 martie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Eduard Munteanu consideră că drepturile și îndatoririle elevilor nu sunt suficient de bine cunoscute de către principalii beneficiari ai sistemului educațional.

Consiliul Județean al Elevilor Galați are un nou președinte în persoana lui Eduard Ahmad Munteanu, în vârstă de 16 ani din Tecuci. Eduard este elev al Colegiului Național ,,Spiru Haret” și a ocupat funcția de Vicepreședinte al Biroului Executiv al structurii.

În discursul său, noul președinte a propus îmbinarea formalității, diplomației și a implicării ca principale modalități de reprezentare a elevilor gălățeni. Eduard consideră că drepturile și îndatoririle elevilor nu sunt suficient de bine cunoscute de către principalii beneficiari ai sistemului educațional, iar aceștia sunt reticenți în semnalarea încălcării lor Consiliului Elevilor, lucruri pe care actualul președinte dorește să le schimbe pe parcursul mandatului său.

Eduard Munteanu își propune să implementeze numeroase proiecte privind popularizarea Ghidului Ilustrat, dezvoltarea valorilor civice esențiale în societate, dar și activități pentru a reuși să construiască o comunitate unită de elevi care militează pentru drepturile lor.

Echipa Consiliului este în continuă schimbare și invită cât mai mulți elevi să li se alăture în proiectele demarate.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de