Pietoni accidentați pe trecerea de pietoni

Autor :

Data : 20 februarie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Din fericire, victimele s-au ales doar cu leziuni ușoare.

Două persoane au ajuns la spital, într-o singură zi, după ce au fost lovite de mașini, chiar pe trecerea de pietoni.

În primul caz este vorba despre un bărbat de 55 de ani care a condus o autoutilitară pe D.N. 25, în comuna Independența iar în dreptul unei treceri de pietoni a surprins și accidentat un bărbat de 42 de ani, care voia să traverseze strada, în fugă, fără a se asigura corespunzător.

„Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Atât aceasta, cât și conducătorul auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Galați.

În al doilea caz este vorba despre o femeie de 79 de ani care, în timp ce traversa Bulevardul Dunărea, pe un marcaj pietonal semnalizat corespunzător, a fost acroșată de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani, din muncipiul Galați. Femeia a fost transportată la spital, unde a rămas internată. Testarea alcoolscopică a relevat faptul că cele două persoane implicate în accident nu consumaseră alcool.

Și în acest caz, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de