Picturi, icoane, monede, chiar și o baionetă militară, ridicate de polițiștii gălățeni după perchezițiile de ieri

Data : 23 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Pentru aceste bunuri, persoanele percheziţionate nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi au efectuat ieri percheziţii la locuinţele a opt persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 74 de ani, din municipiul Galaţi şi din localităţile Măstăcani, Băleni şi Fârţăneşti.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe bunuri culturale, respectiv trei picturi pe pânză, o icoană pe lemn, monede şi medalii aniversare, certificate de autenticitate pentru monede, tacâmuri din argint şi o baionetă militară. Pentru aceste bunuri, persoana percheziţionată nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Totodată, poliţiştii au ridicat 46 de pachete de ţigări netimbrate, 13 articole pirotehnice, din clasa a II-a, un pistol confecţionat artizanal ce pare a folosi muniţie letală de calibrul 22RL şi un pistol de autoapărare cu proiectil de cauciuc, deţinut legal, dar care ar fi fost folosit în mod nelegal.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă neletală fără drept, braconaj, operaţiuni efectuate cu articole pirotehnice şi contrabandă.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de