Peste 30 de oameni protestează din nou la Prefectură

Autor :

Data : 12 noiembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Nemulțumirile lor sunt legate modificarea Codului Fiscal, precum şi proiectele de modificare a legilor justiţiei anunţate de guvernarea PSD+ALDE.

OUG de modificare a Codului Fiscal, precum şi proiectele de modificare a legilor justiţiei anunţate de guvernarea PSD+ALDE scoate din nou oamenii în stradă. Peste 30 de oameni s-au adunat deja la Prefectura Galați pentru protesta și a-și strga supărările.

„OUG de modificare a Codului Fiscal a fost publicată, vineri seară, în Monitorul Oficial. Putem bloca ALDE-PSD să o pună în practică ieşind în stradă, în număr cât mai mare. Ieşirea în stradă este soluţia cea mai bună pentru a opri aceste modificări propuse de un guvern iresponsabil şi incapabil. Ce fac ei este un atentat la democraţie. Duminică ne strângem în fața Prefecturii, pentru a spune ca ne-am săturat, a venit momentul să plecaţi”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului din această seară.

Potrivit informațiilor venite din rândul protestatarilor, în această seară aceștia nu vor mai mărșălui pe străzi, ci vor rămâne doar în fața Prefecturii.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de