„Pasajul Groazei”, un real pericol pentru gălățeni

Data : 2 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Comunitatea RO100 va afișa azi mesaje de informare cu privire la riscurile pe care le implică trecerea prin pasaj.

Comunitatea RO100 Curățăm Galațiul va organiza astăzi între orele 12.00 și 13.00 o acțiune civică în zona pasajului pietonal din centrul orașului, pe care a intitulat-o „Pasajul Groazei”.

Concret, membrii vor afișa mesaje de informare cu privire la riscurile pe care le implică trecerea prin pasaj a cetățenilor. Mai mult, gălățenii care trec prin pasaj vor primi căști de protecție, pentru a minimiza riscurile de accidentare.

„Dorim, prin această acțiune, să tragem un semnal de alarmă cu privire la felul în care autoritățile tratează subiectul pasajului. Au trecut deja câțiva ani de când cetățenii au fost informați că pasajul TREBUIE reparat. Într-un oraș în care toate locurile de joacă au fost închise pentru că nu respectau normele de siguranță, pasajul a rămas deschis, deși riscul pentru siguranța cetățenilor este cât se poate de real.  La plecare, vom lipi la intrarea în pasaj mesajul „Atenție! Cade tencuiala!” și îl vom lasă acolo. Pentru că ne pasă!”, se mai arată într-un comunicat al Comunității.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de