Parcările din oraș, cu bune și cu rele!

Data : 3 martie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Deși recunoaște că a făcut mici greșeli, primarul spune că a învățat multe din ele.

De 6 luni, zona din cartierul central Mazepa, în care Primăria urmează să amenajeze o parcare supraetajată arată ca după război. Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu spune că nu a fost o decizie tocmai fericită aceea de a demola garajele în grabă.

„N-au fost doi ani, ca în alte cazuri, au fost doar 6 luni. Cu siguranță am învățat ceva din această situație: demolarea se poate face și cu o săptămână înainte de a începe construcția. Când vom avea proiectele gata și ne putem apuca de treabă, atunci putem să ne apucăm de demolat”, a declarat primarul la o televiziune locală.

Edilul spune că în perioada următoare,  poate chiar săptămâna viitoare, procedura de construcție a acestei parcări să fie demarată.

Pe de altă parte, Ionuț Pucheanu condamnă atitudinea unor gălățeni care deși au la dispoziție parcări noi și moderne, preferă să-și lase mașinile tot în fața blocului.

„Am făcut parcarea din micro 19 și  observăm că este aproape goală. De ce? Pentru că oamenii își parchează mașinile tot în fața blocului. Așa s-au obișnuit oamenii. Nu putem să-i dezvățăm.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de