Parcarea supraetajată de la Spitalul Județean începe să prindă contur

Data : 21 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Consiliul Județean a semnat contractul cu asocierea de firme care vor executa lucrarea.

Consiliul Judeţean Galaţi a semnat contractul de execuţie lucrări pentru proiectul „Parcare supraetajată – Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi” cu Asocierea S.C. Tancrad S.R.L. & S.C. Lemacons S.R.L. Valoarea contractului este de peste șapte milioane de lei, fara TVA. Procedurile de achiziţie publică au fost finalizate la începutul acestui an, însă unul dintre participanţii la licitaţie a contestat procedura şi rezultatul licitaţiei. Contestaţia a fost respinsă de către Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

„Mă bucur că după luni de proceduri am reuşit să semnăm contractul de lucrări pentru parcarea supraetajată. Este o lucrare importantă în planul de investiţii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi, deoarece va rezolva problema parcării maşinilor de către angajaţii, pacienţii şi vizitatorii unităţii medicale. De asemenea, vom reuşi să decongestionăm traficul din zona spitalului, în special cel din faţa Ambulatoriului. Această parcare va fi realizată în imediata apropiere a secţiei de Radioterapie şi are o capacitate de 315 locuri de parcare, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Perioada de realizare a investiţiei este de 24 de luni de la momentul în care este emis ordinul de începere a lucrărilor. Clădirea parcării are formă dreptunghiulară, cu dimensiunile maxime de 83,6 metri x 47,9 metri. Calea de circulaţie va avea doi metri şi jumătate pe fiecare sens, pentru a facilita manevrele de intrare şi ieşire din parcare. Dimensiunea locurilor de parcare este de cinci metri lungime şi doi metri şi jumătate lăţime. Sunt prevăzute 315 locuri de parcare – 17 pentru persoanele cu dizabilităţi, 142 de locuri la parter şi 156 la etaj. Parcarea este prevăzută cu instalaţii pentru stingerea incendiilor, instalaţii sanitare, instalaţii termice şi electrice. Perioada de garanţie este de 36 de luni de la recepţia lucrării.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de