„Panglicarul” domn Hurdubae uimește lumea

Data : 20 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Primarul Tecuciului a inaugurat o amărâtă de scară de incendiu cu surle și trâmbițe!

Când ajungi ca în calitate de primar să chemi lumea la o festivitate de inaugurare a unei scări de incendiu, înseamnă că nu ai niciun fel de idee despre ce înseamnă să fii ridicol. Poate să fi costat acea scară de incendiu și un milion de lei, tot o biată scară de incendiu rămâne. Atenție, nu minimalizez în niciun fel rolul acestei scări de incendiu pentru grădinița unde a fost montată.

Primarul Tecuciului, social-democratul Cătălin Hurdubae, a ținut morțiș să adune cadrele didactice ale Grădiniței Prichindel, copiii din instituție, dar și părinți ai acestora în fața cărora să se laude cu mega-investiția de 60.000 de lei numită scară de incendiu. A scos și ceva mărunțiș din propriul buzunar pentru a cumpăra panglică tricoloră, pentru a da evenimentului o și mai mare anvergură. Ziarul local Telegraf-Expres scrie chiar că edilii au fost aşteptaţi la măreața inaugurare cu colac şi sare după care au rostit cuvântări în faţa copiilor preşcolari.

Ca să nu mai vorbim de faptul că tot ritualul „artistic” s-a petrecut în fața unei uși despre care gurile rele spun că nu ar fi avut nicio legătură cu scara de incendiu. Aceleași guri rele spun și că realizarea scării de incendiu de la Grădinița Prichindel ar fi cea mai răsunătoare investiție a echipei PSD de la conducerea Primăriei.

Revenind însă la baia de mulțime, nu putem să nu remarcăm faptul că toți cei implicați au distribuit fotografiile de la acest eveniment pe Facebook, cu texte descriptive în care mulțumeau din inimă partidului și Primăriei. După ce s-a dovedit că toată întâmplarea este fix un mare fâs, cu toții și-au șters postările.

Sursa foto: Telegraf-Expres

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de