Opriți golăneala de la ADP, „sereleul” lui Durbacă!

Autor :

Data : 7 septembrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Despre golăneala practicată de cei de la „sereleul” Gospodărie Urbană în sfera sechestrării autoturismelor parcate ilegal s-a scris mult, atât în presă cât mai ales pe rețelele de socializare. Știm cu toții ce pregătire deosebită au angajații care pun caracatițe roților mașinilor! I-am auzit pe mulți spunând că vorbesc agramat, extrem de vulgar și sunt complet pe dinafară atunci când li se cer explicații legate de legalitatea blocării roților.

Părerea mea personală este că acest „serviciu” de blocare a roților nu ar mai trebui tolerat. Eu nu-i fac pană șefului pentru că nu mi-a plătit salariul la timp! Am alte pârghii legale prin care să-l fac să-mi plătească restanțele. Bine, în ultimă instanță, dacă problema nu se rezolvă în nici un chip, aș putea să-i dau foc la mașină, dar acest lucru ar trebui să mă pună pe gânduri pentru că voi sta la „bulău” multă vreme.

Bun, am citit recent o poveste, pe care n-o să v-o expun aici, în întregime, ci o să vă invit s-o citiți AICI  de pe urma căreia am dedus că oamenii care conduc acest serviciu, controlat de ani buni de tătuca Durbacă, sunt complet duși cu capul! Pe scurt, omul nostru din poveste și-a găsit mașina blocată în parcarea de la Casa Roșie, dar când le-a spus oamenilor că nu scrie nicăieri că este vorba despre parcare cu autotaxare și, mai grav, parcometrele nu sunt corect semnalizate, și le-a cerut banii înapoi s-a trezit că intră într-o corespondență demnă de cascadorii râsului cu Tinca Podaru, Marius Bocăneală și Ovidiu Puescu. Dacă nu cunoașteți aceste trei personaje vă spun eu că este vorba despre trei indivizi care se autointitulează șefi în acest sereleu. Omul le spunea că n-a văzut semnalizarea corespunzătoare, cu probe foto și video, băieții de la fostul „ADP” o țineau sus și tare că nu-i așa. Faza cea mai amuzantă vine totuși abia după două luni de corespondența absolut inutilă dintre șofer și ADP, atunci când „gașca” Tincuței Podaru spune că a operat modificările necesare și că acum panourile sunt în regulă, iar parcometrul este mai bine semnalizat. Cu alte cuvinte, tăntălăii își recunosc vina că n-au semnalizat parcarea cum trebuie, dar o țin țare că sesizarea șoferului este neîntemeiată, pe motiv că nu se încadrează în nu știu ce hotărâre de consiliu local.

Hai nu pe bune, voi vă auziți, măi pramatiilor! Și vă mai numiți serviciu în slujba cetățeanului! Îi dau mare dreptate omului nostru care se gândește serios să acționeze în judecată cele trei personaje care și-au pus semnătura pe corespondența din ultimele două luni și chiar îi încurajez pe avocați să-l ajute cu toate forțele. Mai mult, le cer oamenilor care au trecut prin astfel de momente umilitoare să se constituie, într-un fel sau altul, părți în acest proces și să contribuie activ la eliminarea mizeriei de la Gospodărire Urbană SRL Galați, cancerul care ține în loc civilizația din orașul acesta, greu încercat de 26 de ani de comunism!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de