Oana-Claudia Iurescu: „Vreau să fiu candidatul PMP pentru funcția de primar al Galațiului”

Data : 5 decembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

PMP a lansat ieri o campanie deschisă pentru desemnarea candidaților.

Președinta Organizației Municipale Galați a PMP, consilierul local Oana-Claudia Iurescu și-a anunțat astăzi intenția de a candida din partea Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de Primar al Galațiului.

„Cred că putem reconstrui o comunitate, pentru că înainte de toate avem nevoie să fim iar împreună. Administrația înseamnă în primul rând voința comunității. Restul sunt doar servicii pe care ni le facem reciproc. Proiectele, programele, investițiile, se pot face numai atunci când funcționăm ca o comunitate. Drumurile se fac pentru oameni. Îmi doresc să veniți cât mai mulți în acest proiect, sa-i căutăm împreună pe aceia dintre noi care pot reface spiritul unei comunități a tuturor gălățenilor. Că n-o să fie ușor, asta știu, dar mai știu că NU sunt singură, NU îmi este frică, NU renunț, NU abandonez și suntem ÎMPREUNĂ”, a scris Oana Iurescu pe pagina de Facebook.

Oana-Claudia Iurescu este consilier local din iunie 2016. Absolventă a prestigiosului Colegiu Mihail Kogălniceanu, Oana Iurescu este licențiată în marketing și vorbește două limbi străine: engleza și italiana. Este fondatoarea Asociației „Iubesc Galațiul” și a organizat evenimentul „Uniți în Flori de RomânIE”, primul din calendarul celor dedicate Anului Centenar. Este adepta doctrinei de dreapta, în sensul în care își plătește cu celeritate taxele și impozitele către stat, dar așteaptă ca și acesta să achite de obligațiile legale ce i se cuvin.

Are o afacere într-un domeniu în care musai trebuie să vină încălțată în… teniși! Nu a fost niciodată „abonată” la banul public și nici nu crede că o va face vreodată.

„Îmi place să văd pozitivul din lucruri și să nu critic decât dacă am soluții. Nu voi judeca niciodată oamenii, ci faptele lor”, ne-a mai spus Oana-Claudia Iurescu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de