O șoferiță a făcut praf cinci mașini

Autor :

Data : 10 august 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Mașinile se aflau parcate în zona Bariera Traian

O tânără șoferiță care se afla la volanul unul BMW X6 a accidentat patru mașini care se aflau parcate în zona Bariera Traian.

Șoferița, care se pare că venea de la o petrecere, nu a apreciat bine distanța când a trecut de pe o bandă pe cealaltă și a accidentat 4 mașini, staționate. Și mașina condusă de ea și în care se mai afla un tânăr de 18 ani a fost grav avariată. Mai rău este că pasagerul a fost rănit.

„O conducătoare auto, în vârstă de 28 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, care circula pe banda a doua, pe strada Traian, în timp ce a schimbat direcția de mers nu s-a asigurat și nici nu a adaptat viteza, a intrat în coliziune cu patru autovehicule, care erau parcate pe marginea drumului. În urma impactului, o persoană de 18 ani, pasager în mașină, a fost rănită și a necesitat transportul la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracșiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat cms. șef Gabriela Costin, purt. de cuv. I.P.J. Galați. Șoferița a fost testată ealcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.

Foto: Grupul Soferilor

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de