O simplă șicană l-a trimis pe un tânăr în mormânt

Autor :

Data : 8 noiembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a fost înjunghiat cu un briceag de un bărbat de 83 de ani.

Nefericitul incident a avut loc în Tecuci, în piața centrală. Mănăilă Cucoaneș era la piață când s-a ciocnit cu bicicleta de Traian Samuel, un tânăr de 20 de ani. Inițial, totul părea un conflict minor. Cei doi bărbați s-au jignit, însă scandalul nu părea să se stingă. Tânărul de 20 de ani era însoțit de un nepot și la sfaturile acestuia au vrut să plece, numai că bătrânul de 82 de ani a continuat să meargă după ei și să-i înjure.

„La un moment dat, Traian Samuel s-a îmbrâncit cu autorul, Mănăilă Cucoaneș, iar acesta din urmă a scos un cuțit tip briceag și l-a înjunghiat pe Samuel Traian de două ori în zona toracică stângă. Victima a reușit să mai facă 10 pași, după care s-a prăbușit. Nepotul victimei l-a transportat la spitalul din Tecuci”, a declarat Liliana Istrate, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Din cauza stării foarte grave, medicii de la Tecuci au decis să-l transfere pe tânărul de 20 de ani la Spitalul de Urgență din Galați. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, bărbatul a decedat la puțin timp după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe.

Autorul crimei a fost identificat imediat de polițiști și audiat de procurori.

„În timpul audierilor, Mănăilă Cucoaneș a susținut că se simte rău. A fost transportat la Spitalul de Urgență, dar în urma investigațiilor s-a stabilit că nu are nevoie de internare. Pe numele său a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de omor”, a mai precizat Liliana Istrate.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de