O nouă generație de „interni” a absolvit Școala de Vară a ArcelorMittal Galați

Autor :

Data : 27 septembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Oficialii combinatului spun că o parte dintre ei vor fi angajați.

65 de studenți au absolvit cursurile Școlii de Vară a ArcelorMittal Galați și au prezentat temele de cercetare la care au lucrat, timp de 10 săptămâni, alături de mentorii lor, în Combinat.

„Atragerea de tineri specialiști nu are doar semnificația continuității, ci și cea a pregătirii viitorului nostru, care va însemna creștere și digitalizare. Suntem bucuroși să vedem la internii Școlii de Vară competențe care se potrivesc cu cele ale specialiștilor noștri de mâine. Suntem gata să îi primim pe cei mai buni în echipele noastre”, a spus Bogdan Grecu, Directorul General al ArcelorMittal Galați

„Internii au lucrat pe teme concrete, extrase din realitățile tehnice și organizatorice ale unității noastre și au propus soluții cu aplicabilitate reală și imediată. Suntem interesați să îi angajăm pe unii interni din anii terminali sau să oferim burse de studii, urmate de angajare. Dorim, de asemenea, adâncirea colaborării cu sistemul educațional local și regional”, a spus Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al ArcelorMittal Galați.

Internii Școlii de Vară au participat și la cursuri de dezvoltare profesională și personală, la sesiuni de team-building și la întâlniri cu echipele locale. Pe timpul Școlii, internii au fost angajați și retribuiți, beneficiind de toate drepturile salariaților Combinatului.

Parte a Programului de Internship, Școala de Vară a ArcelorMittal a ajuns la cea de-a șaptea ediție și a fost absolvită de aproape 300 de interni.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de