O jucărie pentru un zâmbet

Autor :

Data : 2 iunie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Polițiștii locali au făcut peste 300 de cadouri copiilor din Republica Moldova, localitatea Slobozia Mare.

 

În acest an conducerea Poliției Locale Galați a decis ca ziua de 1 iunie să fie dedicată unor micuți de peste Prut. Angajații instituției de ordine publică au răspuns prompt la această inițiativă, iar pe data de 31 mai, în ultima zi de școală în Republica Moldova, 300 de prichindei, cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, au primit fiecare daruri de la reprezentanții instituției gălățene.

„Poliția Locală Galați are un parteneriat de colaborare cu Inspectoratul de Poliție Cahul, iar în baza acestui acord care va fi parafat în cel mai scurt timp, am încercat să aducem un strop de bucurie copiilor din Slobozia Mare. Tot ce au primit astăzi cei mici sunt cadouri de la copiii polițiștilor locali”, a declarat Petrică Hahui, director general Poliția Locală Galați.

Dacă polițiștii locali au dus cadouri, copii de la Grădinițele „Licurici” și „Miorița” din Slobozia Mare au pregătit oaspeților un program artistic cu multe cântece și poezii.

„Ceea ce au făcut copiii dumneavoastră pentru picii noștrii este ceva minunat, ceva de suflet și de frați, de aceea ne simțim minunat. Poliția Locală din Galați a făcut pentru copilașii noștrii, ceea ce mai rar întâlnim”, a adăugat primarul localității Slobozia Mare, Valentina Carastan.

La acțiunea polițiștilor locali gălățeni au luat parte partenerii din cadrul Consiliului Raional Cahul și cei de la Inspectoratul de Poliție Cahul, instituție cu care Poliția Locală Galați va încheia un protocol de colaborare.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de