Nu vă mai lăsați păcăliți! Pungașii de la Dunărea Mall nu vă vor face niciodată copiii vedete

Data : 15 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Niciun necunoscut nu vine să vă ofere pe tavă o carieră de succes în modeling sau publicitate.

Escrocheria pe care gălățenii o cunoșteau foarte bine din stația de autobuz de la „Bârlădeanu” încă de acum câțiva ani a revenit în forță zilele acestea în zona Dunărea Mall. Oamenii cu copii de mână sunt abordați de câteva „fătuci” și invitați la ședințe foto, chipurile profesioniste. Ei sunt mințiți că fotografiile pot să-i propulseze pe copii pe culmile cele mai înalte ale modelingului sau să le facă intrarea în lumea publicității. Prosteală pe față! Iată ce a postat zilele trecute o tânără care a urmărit întreaga desfășurare a lucrurilor:

„În față la Mall la Neacșu stau binevoitori și invită tineri, mai ales copii, cu părinți dacă e cazul pentru ședințe foto că vezi Doamne ajung vedete în reclame. Pentru asta semnezi o foaie să intri în baza lor de date, fac 3 foto la copii și percep o taxă de 100 lei. După care sună iar să te duci pentru a semna un contract și se cer 135 euro să participi la eveniment după care tu câștigi 300 euro. Deci e o mare prosteală. Dacă plătești cei 100 de lei nu ți se dau banii înapoi, ba că trebuie să participi la eveniment, ba că trebuie completată o cerere. Cum se poate desfășura așa ceva fără ca Poliția sau Asistența Socială să nu se sesizeze? Cum să fie pozele copiilor așa pe mâna unor necunoscuți fără ca autoritățile să nu ia măsuri? Firma respectivă este înregistrată la registrul comerțului dar ca SRL are 0 venituri, 0 angajați. Măi să fie. Deci, gălățeni aveți grijă”, scrie tânăra.

Comentariile celor care au văzut această postare întăresc ideea că totul este o escrocherie.

Ana Maria: „Este prosteală și eu am pățit asta acum 2 ani, erau prin fostul Real și am pierdut 600 lei și m-am ales cu niște poze la început. Apoi a urmat o ședință cu hainele mele de acasă și apoi au dispărut”.

Cristina Zanfir: „Am fost și eu acostata la Neacșu și m-au luat cu o vrajeală ieftină, că e băiat frumos și trebuie să profit că se ocupă locurile și ce era cel mai ciudat era că insista pe taxa de înscriere și vroia banii pe loc, deci e o mare păcăleală și vrajeală”.

Ella: „Din păcate, eu nu știam de firma asta și sunt pățită și eu. Din iunie mă chinui să îmi recuperez banii și nu sunt șanse”.

Așadar, grijă mare! Problema la această firmă este că face lucrurile foarte aproape de limita legalității. Vorbim despre o firmă înregistrată legal, care are un contract pe care-l bagă sub nas credulilor (cine știe ce enormități conține!)! Altfel spus, nu forțează în niciun fel nota!

Dacă vreți, escrocheria este girată chiar de părinții care semnează pentru copiii lor. Poliția nu ar avea mare lucru de făcut! Totul se rezumă la informare!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de