Nu fiți răi, mai dați-i domnului Durbacă un mandat! De arestare…

Autor :

Data : 23 august 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Au apărut probleme mari cu Justiția, de pe urma cărora bietul om are coșmaruri și se trezește cu clinchete de cătușe în urechi

Umblă vorba prin târg că, zilele trecute, senatorul Durbacă a „descălecat” din celebra lui Skoda Octavia bleumarin prin Țiglina 1. Oamenii și-au făcut cruce, sperând că alesul neamului a venit să inventarieze problemele din cartier, cu care să meargă apoi în Parlament să încerce să le supună atenției organelor! Da’ de unde? Bieții localnici și-au dat seama repede că nici vorbă de așa ceva. Nici nu ne așteptam, că doar nu s-a dus în Parlament să rezolve problemele orașului, ci pe ale lui. Domnul senator scruta cerul pentru a vedea cum decurg lucrările la complexul lui de pe strada Saturn, cel care poate intra ușor în Cartea Recordurilor, deoarece a ocupat ilegal, în același timp, atât o parte din asfalt cât și o parte din parcarea din fața fostului cinematograf.

Acum, treburile se pare nu mai decurg așa cum tătuca și-ar dori… Au apărut probleme mari cu Justiția, de pe urma cărora bietul om are coșmaruri și se trezește cu clinchete de cătușe în urechi, dar trebuie luate în calcul și recentele mișcări de pe piața politică, mișcări care nu-l mai dau ca favorit în cursa pentru un nou mandat de parlamentar. Iar omul nostru nu doar că-și dorește cu ardoare un nou mandat, dar sunt convins că ar plăti orice preț pentru a scăpa de mâna lungă a DNA-ului. Așadar, cred că dacă poporul nu-i dă încă un mandat, procurorii cu siguranță îi scriu deja unul!

Pe fondul acestor probleme, deloc plăcute, Tătuca se pare că vrea să vândă „afacerea” din Țiglina I. Ar putea avea nevoie de bani mulți pentru că un mandat de senator sau de deputat nu este ieftin deloc. Am văzut că pe scheletul clădirii, flutura un banner pe care scria „De vânzare/De închiriat”. Până la o posibilă tranzacție, organele statului ar face bine să intre puțin în aceasta afacere și să dea niște amenzi, pentru că acolo sunt terfelite extrem de vizibil toate normele de protecție a mediului.

Dacă se va găsi cineva care să cumpere acest imobil, trebuie să știe că face o mică afacere. Acesta a fost ridicat pe un teren concesionat fără licitație. Concesionarea a fost aprobată de Consiliul Municipal pentru o perioadă de 40 de ani, adică până în 2056. Inițial, construcția  fost începută de Asociația Lucrativă Saturn 2005, din care făceau parte firma Derec 1 SRL, a fiicei și ginerelui lui Durbacă, Roxana și Mircea Marosy și firme ale lui Ion Ștefan și Mihai Manoliu, dar și ale unor rude ale lui Eugen Găvan și Mircea Toader. Acum construcția aparține firmelor Derec 1 SRL (Roxana Marosy), Delconi SRL (Mircea Marosy), recent obținând o sentință ce i-ar da dreptul la 20% din clădire și Truman SRL, firma lui Ion Ștefan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de