Noroc cu Silviu Bacalum că mai avem și noi altceva decât manele, mici și chinezării

Data : 16 septembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Fostul șef al Direcțieide specialitate din Primărie este cel care s-a ocupat până la virgulă de Street Food Festival.

Am avut zilele acestea (și încă ne bucurăm de el, până deseară) un adevărat festin pentru iubitorii de mâncăruri rafinate. Aglomerația de la Street Food Festival i-a contrazis și pe cei mai aprigi susținători ai ideii că gălățenii au nevoie doar de sindrofii ieftine, asezonate cu manele și pline de mici și bere.

Iată că gălățenii nu s-au speriat de prețurile „ușor piperate” și au umplut până la refuz Grădina Publică. Nici joi, nici vineri și nici sâmbătă nu prea aveai unde să parchezi mașina dacă voiai să ajungi în zona Grădinii Publice. Bine, din punctul nostru de vedere era o adevărată greșeală să vii cu mașina la un festival culinar unde aveai la dispoziție zeci de soiuri de vinuri și alte zeci de tipuri de bere.

Iată deci că oamenii din Galați cunosc acest concept de festival și sunt încântați de el. Gălățenii au venit cu miile în fiecare seară și s-au bucurat de mâncare și muzică bună. Am văzut în sfârșit viață de seară pe strada Domnească, alteori centrul atenției orașului.

O să spunem și cine are meritul organizării acestui festival: nu, să nu vă gândiți cumva la Cristi Marian Ochiu, că nu este el. Deși ocupă fotoliul de șef al Direcției Generale Relații Publice, Evenimente Publice și Managementul Documentelor din cadrul Primăriei Galați, nu Ochiu are meritul acestui festival, ci fostul șef al acestui serviciu, Silviu Bacalum. Și uite așa se dovedește că primarul Ionuț Pucheanu nu are deloc mână bună atunci când schimbă șefii de servicii.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de