Noile bilete Transurb: Gafă monumentală sau prostie în stare pură?

Data : 16 martie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Deși prețul unei călătorii nu a fost modificat, pe piața au apărut bilete tipărite cu un preț mai mare.

UPDATE ora 14.00

Punctul de vedere al Transurb Galați:

„Societatea Transurb S.A. informează publicul călător că biletele de călătorie comercializate la punctele fixe de eliberare titluri de călătorie și la conducătorii auto au prețul de 4 lei.
Tariful de 4 lei reprezintă contravaloarea efectuării a două călătorii cu mijloacele de transport public local, respectiv 2 lei/călătorie.
Biletele cu o călătorie, la prețul de 2 lei, se vor comercializa până la epuizarea stocului.
Societatea nu comercializează alte tipuri de bilete de călătorie cu alte prețuri decât cele specificate mai sus. Precizăm că biletele inscripționate cu prețul de 5 lei care au fost prezentate pe rețelele sociale provin dintr-un stoc vechi, care consideram ca trebuie epuizat și sunt ștampilate cu pretul de 4 lei in vederea comercializarii“.

_________________________________________

Sute de gălățeni s-au plâns pe rețelele de socializare că au primit de la șoferii Transurb sau de la casele de bilete tichete de călătorie pe care era tipărit prețul de 5 lei pentru două călătorii, deși tariful nu a fost modificat. Într-adevăr, într-unul dintre colțuri se vedea o ștampilă aplicată ulterior, cu inscripția 4 lei, dar destul de greu de sesizat la prima vedere.

Lăsând la o parte temerile călătorilor, care au crezut că s-au scumpit din nou călătoriile cu mijloacele de transport aparținând Transurb, este mai mult decât evident că avem de-a face cu o gafă monumentală a celor care gestionează această problemă. Sau poate că domnii din ALDE care gestionează acest serviciu au pregătit deja biletele pentru o viitoare scumpire. Cert este că nu avem încă niciun punct de vedere oficial din partea Transurb iar pe fir ar cam trebui să intre Curtea de Conturi și ANAF.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de