Noaptea în Bibliotecă la Galaţi, cu multe surprize pentru pasionații de carte

Data : 4 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Evenimentul va avea loc în interiorul Bibliotecii Judeţene „V.A. Urechia” şi pe aleea de la intrarea în bibliotecă.

„Noaptea în Bibliotecă la Galați” a ajuns anul acesta la a VII-a ediție. Organizatorii au pregătit și anul acesta, în noaptea de sâmbătă, 7 octombrie, acțiuni dintre cele mai diverse și atractive!

Evenimentul, care cuprinde mai multe momente distincte, se desfăşoară atât în interiorul sediului central al Bibliotecii Judeţene „V.A. Urechia” cât şi pe aleea de la intrarea în bibliotecă, unde va fi organizat un târg de carte la care vor participa edituri locale şi din ţară. „Noaptea în Bibliotecă la Galaţi” are ca scop reactivarea şi stimularea preocupărilor pentru lectură, atât lectura de plăcere, cât şi cea de studiu şi documentare în contextul concurenţei cu mediul online.

Iată mai jos câteva dintre cele mai importante evenimente care vor avea loc în cadrul acestei ediții:

– ora 14.00 – lansarea romanului „Copiii războiului” a scriitorului Varujan Vosganian, unul dintre puținii români nominalizați la Premiul Nobel pentru Literatură;
– ora 17.00 – redeschiderea noii stagiuni a Salonului Literar Axis Libri – în cadrul căreia își vor lansa volumele scriitorii: Cezarina Adamescu, Georgiana Necula și George Simion;
– ora 19.30 – Editura Librex Publishing la ceas de seară. Participă: istoricii Cristian Moșneanu și Vasile Lupașc Sfinteș și autorii Monica Ramirez, Oana Arion, Nicoleta Tudor.

Organizatorii le-au pregătit o surpriză și celor care au întârziat să restituie cărțile împrumutate: cei care vor restitui documentele împrumutate cu depășiri de termen, în cadrul acestui eveniment, vor fi scutiți de plata penalizărilor!

Programul complet poate fi găsit pe site-ul bvau.ro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de