Noaptea albă a faptelor bune: „8 ore peste program”

Data : 25 noiembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

O dată pe an, zeci de profesionişti din Galaţi îşi donează timpul şi priceperea pentru a ajuta o cauză comunitară.

Pe 29 noiembrie, începând cu ora 18.00 și până spre zorii zilei, 8 echipe de voluntari, specialiști în domenii creative și de nişă vor rezolva 8 teme punctuale propuse de organizații non-profit gălățene. Cea de a III-a ediție a evenimentului „8 ore peste program” este organizată de Fundația Comunitară Galați, în colaborare cu OpenHub.

Donațiile sub formă de expertiză sunt foarte prețioase și de impact, atât pentru ONG-uri, cât și pentru experți. Capacitarea ONG-urilor în activități care ajută la creștere, precum branding-ul sau comunicarea, permite organizațiilor să facă o diferență mai mare în domeniul ales. Aceste intervenții specializate sunt adesea prea costisitoare pentru sectorul non-profit sau greu de realizat cu resursa umană internă a ONG-urilor. La schimb, donatorii de expertiză beneficiază de un context de lucru interesant, într-o comunitate de învăţare, creativă și efervescentă.

Mai mulți profesioniști, mai mult impact și creativitate. Sunt invitați să aplice cei care profesează în web design, web development, grafic design, marketing, comunicare etc., cât și pasionații de aceste domenii.

„Suntem de părere că niciodată nu poți fi prea generos! De data asta, în loc să solicităm sume de bani pentru cauzele pe care le susținem, am invitat specialiștii să doneze o seară din timpul lor, cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.”, spun reprezentanții Fundației Comunitare Galați.

Noutăţi despre temele înscrise şi informații despre cum vă puteţi implica pot fi accesate pe paginile de Facebook ale Fundaţiei Comunitare Galaţi și OpenHub.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de