Nicoleta Gurău, singura elevă din Galați care a obținut media 10 la bacalaureat

Autor :

Data : 4 iulie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Tânăra este absolventă a Colegiului Național „Vasile Alecsandri”.

Tânăra a susținut probele de examen la Limba și literatură română, la Franceză și la Istorie, iar la fiecare a obținut nota maximă. Astăzi a venit să vadă negru pe alb rezultatul, la examenul maturității.

„Este foarte emoționant, am avut mari emoții, dar ma bucur pentru că am muncit mult și speram. Nu îndrăzneam să cred că voi lua chiar 10 la fiecare materie. A fost destul de dificil, am muncit mult, dar mă așteptam, mai ales la limba română. Mi-a plăcut să învăț la română, este pasiunea mea. Dacă muncești mult și constant, nu este imposibil”, ne-a spus emoționată tânăra.

Nicoleta Gurău a terminat ca șefă de promoție la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Galați. Ea vrea să urmeze cursurile unei Facultăți de Jurnalism.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Sunt obligatorii câmpurile marcate cu *

  • BILL CLINTON spune:

    FELICITARI DOMNISOAREI DAR SE CUVINE O CORECTARE VA ROG PT CEL CARE ESTE INTRADEVAR SEF DE PROMOTIE IL CHEAMA JIPA ESTE TOT DE LA LVA SI MERITA APRECIAT ASA CUM SE CUVINE NU FACETI ERORI CA PSD-UL DA-TI APRECIERILE CUI SE SI CUVIN DOMNILOR JURNALISTI DACA VRETI EGALITATE SI ECHITATE ,ESTE NEDREPT CA LASATI LUCRURILE ASA DOMNULE SPIRIDON CA SI CUM EU AS AFIRMA DE DVS CA ATI FOST VIOLAT DAR V-A PLACUT