Nicoleta Badiu, PMP: „Primarul Pucheanu nu acordă nicio șansă sportului gălățean!”

Data : 27 iunie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Consiliera PMP a votat împotriva proiectelor prin care primăria dădea bani cluburilor sportive pe motiv că „împărțeala” era „din pix”.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Galați de ieri s-au aflat mai multe proiecte de hotărâre privind finanțarea unor cluburi sportive.

Toate bune și frumoase, doar că pe lângă faptul că sumele alocate erau diferențiate, nici măcar nu erau finanțate toate cluburile din oraș. Acest lucru a fost sesizat primarului Ionuț Pucheanu de consiliera PMP Galați Nicoleta Badiu.

„Din postura mea de consilier local mi s-a adresat întrebarea cu privire la respingerea unor dosare depuse pentru obținerea acestor finanțări, dacă am mai multe informații în acest sens. Consider că suntem trimiși acolo cu voturile cetățenilor și le suntem datori în acest sens. Mai mult, sunt și o susținătoare a sportului, încă din prima zi de mandat.
La rândul meu, am întrebat pe cei din aparatul de specialitate, răspunsurile fiind diferite și nesatisfăcătoare. Așa că am revenit cu întrebarea în ședința CL.

Nici primarul nu a reușit să-i ofere consiliere un răspuns coerent, așa că Nicoleta Badiu s-a văzut nevoită să voteze împotrivă.

„Pentru prima dată de când sunt consilier am votat împotriva sportului. Mi s-a spus ceva de genul că sunt cluburi care nu îndeplinesc condițiile, de aceea nu au primit. Le-am cerut să-și reconsidere deciziile și apoi să vină din nou în CL. Sunt bani pe care echipele se bazau, competițiile sunt în plină desfășurare u schimbi regulile în timpul jocului“, explica Nicoleta Badiu.

Chiar și cu opoziția consilierei PMP, proiectul a trecut.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de