Niciun Crăciun fără Brad Engineering!

Data : 8 noiembrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Brazii creați de studenți Facultății de Ingienerie vor fi donați către grădinițe, școli, licee sau cămine de bătrâni.

Au început înscrierile la Brad Engineering, concursul organizat de Facultatea de Inginerie și ajuns la a treia ediție. Înscrierile vor dura până pe 14 noiembrie sau până când se va completa lista cu cei 30 de concurenți.

„Fiecare echipă participantă va crea un brad neconvențional de Crăciun, cu o înălțime de maximum 2m (inclusiv suportul) și care nu va avea printre decorațiuni, lumânări, artificii sau alte obiecte
inflamabile sau pirotehnice. Materialele din care vor fi confecţionați brazii trebuie să fie rezistente şi bine asamblate, astfel încât să nu se deterioreze şi să permită un transport ușor și sigur”, se arată în regulamentul postat pe pagina de Facebook a concursului.

„Concursul cu premii „Brad-Engineering”, celebrează Crăciunul în spiritul generos al acestei sărbători și contribuie la promovarea capacității creative, a ingeniozității, inventivității și a abilității de lucru în echipa studenților”, susține inițiatorul proiectului, profesorul Cătălin Fetecău.

Lansarea oficială a concursului va avea loc în cadrul unei festivități, în ziua de 12 decembrie 2017, începând cu ora 12.00. Jurizarea se va desfăşura pe data de 13 decembrie, orele 12.00-16.00. Echipele declarate câștigătoare (locul I, locul II, respective locul III) vor fi recompensate de Asociația Absolvenților Facultății de Mecanică din Galați. Vor fi acordate și trei premii speciale.

Brazii creați vor fi donați către grădinițe, școli, licee sau cămine de bătrâni. Cei care doresc, pot să achiziționeze brazii direct de la echipele de studenți, putând aprecia astfel realizările lor.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de