Nicio firmă nu este interesată de deszăpezirea drumurilor județene

Data : 31 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Consiliul Județului Galați a început negocieri directe cu societăţile care s-au ocupat în anii precedenţi de deszăpezire.

Situație destul de critică la nivelul Consiliului Județului Galați! Chiar în pragul iernii, autoritatea județeană nu reușește să găsească o firmă sau mai multe care să se ocupe de dezsăpezirea drumurilor din județ.

„Anul acesta am fost destul de strânși la pungă! De altfel, să știți că deszăpezirea nu este o afacere foarte profitabilă. Mai mult, este o treabă la vedere, pentru care poți fi lăufat dar poți fi și crititcat. Probabil că de asta nu se îngrămădesc agenții economici să se înscrie la licitație”, a declarat într-o conferință de presă președintele CJ Galați, Costel Fotea.

În aceste condiții, conducerea CJ galați spune că va demara mai multe discuții cu operatorii care au lucrat în anii trecuți pentru a trece la atribuiri directe. Șeful CJ Galați, Costel Fotea, speră ca această operațiune să fie gata până cel mai târziu mijlocul lunii noiembrie. Între timp, vor continua demersurile pentru organizarea licitației. CJ Galați pune la bătaie pentru deszăpezirea din următoarele trei ierni aproape 10 milioane de lei.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de