Mobilizare pentru nămeții care încă n-au ajuns la Galați

Data : 26 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Potrivit prognozelor, sărărițele și tractoarele mai așteaptă „iadul alb” până mâine seară, la ora 20.00.

Mobilizarea a fost anunțată de primarul municipiului Galați încă de la primele ore ale dimineții.

„Având în vedere atenționările meteorologice privind starea vremii în următoarea perioadă, s-a dat ordin pentru mobilizarea tuturor subcontractorilor și celor 138 de utilaje pentru a interveni în caz de necesitate.
De asemenea începând din această seară vor fi pregătite și vor acționa la nevoie și utilajele care sunt în dotarea societății Ecosal (12 tractoare și 7 sărărițe). În depozite sunt momentan disponibile 900 de tone de material antiderapant și există posibilitatea suplimentării acestei cantități dacă situația o va impune. Vă adresăm din nou rugămintea de a alege cu atenție locul de parcare pentru a permite utilajelor să intervină pentru deszăpezire, inclusiv pe străzile din interioarele cartierelor”, a scris primarul pe pagina lui de Facebook.

Iată că până la această oră, ninsorile au ocolit orașul. Codul galben de ninsori abundente este valabil până mâine seară, la ora 20.0, dar nu este exclus ca meteorlogii să vină cu modificări.

Reamintim că nu mai puțin de 6 firme se vor ocupa de deszăpezirea orașului în aceste ultime zile de iarnă: Citadina 98, Lemacons, Tancrad, Veneta Coperture, Gendav, Obercons Comp și Ecosal Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de