Mitingul electoral al PSD dă peste cap traficul rutier. Patru trasee de autobuz deviate

Data : 10 mai 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Sâmbătă între orele 8.00 și 14.00 traseele de autobuz 12, 23, 24 și 34 vor circula deviat.

Mitingul electoral al PSD va crea timp de câteva ore mari probleme în traficul rutier din zona intersecției străzii Brăilei cu Bulevardul Coșbuc. Cum s-a anunțat deja, Bulevardul Coșbuc va fi închis pe sectorul dinte strada Brăilei și strada Mihai Kogălniceanu.

Cu siguranță că nici traficul rutier pe strada Brăilei nu se va desfășura în bune condiții, pentru că cele câteva mii de participanți la mitingul din parcarea Casei de Cultură a Sindicatelor vor încerca, așa cum se întâmplă de obicei atunci când sunt organizate concerte sau alte evenimente, să încerce să traverseze și pe culoarea roșie a semaforului, asta creându-le mari probleme conducătorilor auto. E foarte probabil ca semafoarele să fie scoase din funcțiune și traficul în zonă să fie coordonat de agenți de la Poliția Rutieră.

Traseele de autobuz 12, 23, 24 și 34 vor circula deviat

Transurb SA a anunțat că sâmbătă, 11 mai, între orele 8.000 și 14.00, mijloacele de transport în comun repartizate la traseele de autobuz 12, 23, 24 și 34 vor circula deviat ca urmare a întreruperii circulației rutiere pe bulevardul George Cosbuc, pe tronsonul cuprins între interesecția cu strada Brăilei și intersecția cu strada M. Kogălniceanu.

rute deviate

Traseele menționate vor fi deviate astfel:

Traseul 12

Tur (Piața Centrală – Metro) : strada Brăilei -strada Constructorilor -strada Gheorghe Doja – strada George Coșbuc;
Retur (Metro – Piața Centrală) : strada George Coșbuc – strada Gheorghe Doja – strada Constructorilor – strada Brăilei – Inelul de Rocadă – strada Brăilei.

Traseul 23

Tur ( Auchan – Carrefour) : strada Brăilei – strada Constructorilor – strada Gheorghe Doja – strada Coșbuc;
Retur ( Carrefour – Auchan): strada George Coșbuc – strada Gheorghe Doja – strada Constructorilor – strada Brăilei.

Traseul 24

Tur ( Damen – Carrefour) : strada Brăilei – strada Constructorilor – strada Gheorghe Doja – strada Coșbuc ;
Retur ( Carrefour – Damen) : strada George Coșbuc – strada Gheorghe Doja – strada Constructorilor – Inelul de Rocada – strada Brăilei.

Traseul 34

Tur ( Micro 13 – Intfor): strada Brăilei – strada Constructorilor – strada Gheorghe Doja – strada George Coșbuc;
Retur: ( Intfor – Micro 13): strada George Coșbuc – strada Gheorghe Doja – strada Constructorilor – strada Brăilei – Inelul de Rocada – strada Brăilei.

Mijloacele de transport public care vor deservi traseele deviate vor opri în stațiile Transurb de pe străzile menționate mai sus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de