Ministrul Eugen Teodorovici, atac la baronii PSD din Galați și Brăila

Data : 12 septembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Este vorba despre cei care controlează trecerile cu bacul din cele două orașe.

Ministrul finanțelor publice, Eugen Teodorovici, a declarat în direct la TVR că lucrările de construcție la podul peste Dunăre de la Tulcea, care se ridică la o valoare de 500 de milioane de euro, vor începe la sfârșitul acestui an.

„Este proiectul făcut de consultant, s-a depus deja la Compania Națională de Administrare a Intrastructurii Rutiere – CNAIR, ba chiar au făcut cerere să înceapă mai devreme lucrarea față de calendar”, a declarat Teodorovici, într-o emisiune la TVR 1.

Surprinzător, oficialul MFP a explicat că, atât din țară, cât și la Comisia Europeană, sunt politicieni care „încearcă să stopeze acest mare proiect”, deoarece au interese locale.

„De ce credeți că acest pod nu s-a făcut de ani de zile? De peste 20 și ceva de ani de zile, vorbește lumea despre acest pod?! Pentru că sunt unii care au interese locale acolo. Și atât de meschine sunt interesele acestor oameni, politicieni, din păcate, care au aceste interese”, a adăugat Teodorovici.

Ca și cum ministrul social-democrat n-ar fi știut că la Galați trecerea Bac este controlată de vicepremierul, și mai nou ministrul Cercetării, Viorel Ștefan, iar la Brăila toate cele trei firme care operează sunt controlate de fostul șef al CJ Brăila, Gheorghe Bunea Strancu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de