Micuții din Centrul de Recuperare visează să meargă în tabără. Merită ajutați!

Autor :

Data : 2 iulie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Fundația Inimă de Copil a lansat o campanie de strângere de bani.

Aproape 100 de copii din cadrul Fundației ”Inimă de Copil” care vor să meargă la munte sau la mare speră ca oameni cu inima bună să le ofere transport pentru a-și vedea visul cu ochii.

”AJUTOR! Avem nevoie de o soluție rapidă pentru transportul copiilor în tabere. Dragilor, cu siguranță când ați fost copii v-ați dorit să mergeți într-o tabără. Unii dintre voi ați reușit, alții poate nu. Noi ne-am propus să facem 100 de copii fericiți vara asta și să îi trimitem în taberele Inimă de Copil, la munte și la mare.

Chiar astăzi au plecat să se bucure de aerul curat de munte 15 copii de la Centrul de Recuperare Galați. Mai sunt 85 de suflete care așteaptă cu nerăbdare prima lor tabără. Am reușit să asigurăm cazarea, dar resursele financiare ne impiedică să asigurăm și transportul.
Așa că, dragi prieteni, apelăm la ajutorul și bunătatea voastră. Cu gândul la copilărie vă rugăm să îi ajutați pe acești micuți să aibă o vară de neuitat. Suma necesară este de 11.700 lei. Dacă punem mână de la mână nici nu simțim financiar, dar vom simți sufletește. Următoarea serie de copii pleacă spre mare – Eforie Sud – luni, 8 iulie. Dacă știți pe cineva care ne poate ajuta, care poate avea vreo soluție, vă rugăm să ne dați de știre. Apreciem dacă dați vestea și printre prietenii voștri, ne ajută mult!
Mulțumim!”, au transmis reprezentanții Fudației ”Inimă de Copil” din Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de