Marius Stan, perdant de serviciu

Data : 14 decembrie 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Fostul primar a pierdut și mandatul de consilier local

Prefectul județului Galați, Gabriel Panaitescu, a declarat astăzi pentru AGERPRES că a emis ordinul de încetare a mandatului de consilier local al fostului primar al municipiului Galați, Marius Stan.

”Am primit mai multe sesizări în legătură cu situația domnului Stan, mai ales din partea UNPR. Le-am analizat pe toate, am cerut și documentațiile de la Biroul Electoral Județean și am emis ordinul de încetare a mandatului de consilier local al domnului Stan. Am trimis scrisori de înștiințare către domnul Stan, UNPR, Consiliul Local Galați”, a declarat prefectul Gabriel Panaitescu.

Marius Stan a candidat pentru Senat din partea Partidului Miscarea Populară, iar mandatul de consilier local l-a obținut pe listele UNPR. Odată cu acceptarea și depunerea candidaturii pentru funcția de senator, Marius Stan și-a asumat legal calitatea de membru al PMP, pierzănd automat calitatea de membru UNPR, conform legii partidelor politice.

Astfel, Stan pierde în același an fotoliul de primar, funcția de Consilier Județean, pe cea de Consilier local și trage pe lângă poarta de intrare în Senat, nereușind să recupereze aproape nimic din voturile pe care le clama după alegerile locale. Dacă nu e cumva bântuit de fantoma echipei Oțelul Galați, atunci cu siguranță are ghinion.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Etichete:

Articole scrise de