Manifestație de susținere a DNA și a Laurei Codruța Kovesi

Data : 25 februarie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Mobilizarea s-a făcut pe Facebook iar întâlnirea va fi ca de obicei pe platoul din fața Prefecturii Galați.

Adepții Mișcării #Rezist sunt așteptați în această seară la o nouă manifestație pe platoul din fața Prefecturii. Participanții își vor arăta astfel susținerea pentru Direcția Națională Anticorupție și pentru șefa acestei instituții, Laura Codruța Kovesi.

Proteste asemănătoare sunt așteptate și  în Piaţa Victoriei din Capitală, dar şi în alte oraşe, precum Cluj, Sibiu, Arad, Ploieşti, Baia Mare sau Craiova. Și românii din diaspora au anunțat că se vor mobiliza și vor organiza proteste, la Dublin, Milano, Viena sau Toronto.

Mesajul de mobilizare care circulă pe FACEBOOK:

«„Pentru aceste acte şi fapte de netolerat, în temeiul prev art 54, ar 4, coroborat cu 51, alin 2, legea 303 din 2004, declanşez procedura de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA”. Joi, 22.02.2018, ministrul justitiei, Tudorel Toader a decis, fara sa aduca argumente, declansarea procedurii de revovcare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Da, stim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toaca banii romanilor si vor sa traiasca linistit cu asta. Apropos, in 2016, DNA, doar in dosarele de mare coruptie, a urmarit recuperarea sumei totale de 667 milioane euro. Adica bani furati de la romani de catre corupti.

Tot joi, 22.02.2018, in zeci de orase au iesit cateva mii de persoane in strada, pentru a-si arata sustinerea fata de justitie, lupta anticpruptie si DNA.
NU RENUNTAM, nu acceptam un abuz facut o gasca de infractori .

Duminica ne vedem la ora 18:00 in fata la Prefectura Galați, pentru a cere demisia ministrului Justitiei.»

Sursa Foto: Facebook

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de