Mai mulți lideri din eșalonul doi al PNL Galați la întâlnire de taină cu Marius Stan

Autor :

Data : 24 mai 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Întâlnirea a fost confirmată de Stan, care a precizat că nu e prima întâlnire de acest gen pe care o are cu foști colegi din PNL

Președintele Organizației Județene PNL Galați, Victor Paul Dobre se confruntă cu cea mai dificilă situație de la preluarea conducerii organizației în primăvara lui 1997, după recentele demisii în masă din PNL Tecuci, acum fiind din ce în ce mai greu de potolit tensiunile interne din organizația de la Galați, disensiuni despre care se zvonește de ceva timp.

Dacă până acum erau doar zvonuri, conform cărora unii dintre vechii liberali nu ar vrea să facă deloc campanie pentru Nicușor Ciumacenco, venit în marele partid liberal pe filiera PDL, acum sunt date certe că s-a ajuns la gruparea forțelor, mai precis la gruparea unora dintre vechii liberali.

Luni după-amiază, în jurul orei 18.00, un grup de 17-18 lideri din eșalonul doi al PNL Galați, unii dintre aceștia membri PNL din 1990, au avut o întâlnire într-o locație din Piața Centrală. La această întâlnire l-au invitat și pe primarul Marius Stan, care acum este candidatul UNPR la primărie, dar cum se știe în 2012 a devenit primar din partea PNL.

Această întâlnire a fost confirmată marți de Marius Stan, care a precizat că nu este prima întâlnire de acest gen pe care o are cu foști colegi din PNL:

„Păi vreau să vă zic că sunt unii liberali care nu se regăsesc în actualul PNL și nu au cum să se regăsească în spatele unui candidat care a fost PNȚCD, a fost PSD, a fost PDL, iar acum este mare penelist. Nu ai cum să te regăsești tu, liberal, în spatele acestui candidat”, a declarat Stan.

În acest context, el a amintit că este unul dintre cei mai vechi liberali gălățeni:

„Iar eu, am spus-o de fiecare dată și o spun cu mândrie, nu cu ipocrizie, am semnat o adeziune la PNL în 1992 și sunt unul dintre cei mai vechi liberali din Galați. În 1992 am candidat pentru Consiliul Municipal, pe locul 5 pe lista PNL. (…) Dar au ieșit consilieri doar primii patru de pe lista PNL. Știți cine era pe locul al 4-lea? Victor Paul Dobre!”.

Nu știm ce s-a discutat la acea întâlnire, dar nu e prea greu de bănuit că unul din subiectele de discuție este o posibilă revenire a lui Marius Stan în PNL.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de