LUCIAN BUTE: „Nu am folosit niciodată substanţe interzise”

Data : 27 mai 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Lucian Bute a declarat că nu s-a dopat şi aşteaptă proba B a testului antidoping

Lucian Bute a fost depistat pozitiv cu o substanţă numită ostarină la controlul antidoping efectuat după ultimul său meci, cel cu Jack Badou. Bute spune că nu s-a dopat şi aşteaptă rezultatul probei B.
„A apărut o ştire că am fost testat pozitiv pentru o substanţă interzisă după meciul cu Badou Jack. Nu am amănunte pentru că nu am primit încă rezultatul oficial al laboratorului folosit de către comisia atletică din WASHINGTON. Personal, eu sunt surprins şi dezamăgit de această ştire. Am o lungă carieră în spate şi am fost testat anti-doping de zeci de ori fără să am vreodată un test pozitiv. Comform protocolului va avea loc un nou test la eşantionul „B” şi voi aştepta acest nou test inainte să fac alte comentarii. Nu am folosit niciodată substanţe interzise şi sunt convins că se va face lumină în acest dosar”, a spus Bute.
Dacă şi rezultatul probei B va indica faptul că Bute s-a dopat, gălăţeanul riscă o suspendare între 9 luni şi 2 ani şi va pierde şi bursa încasată în urma meciului cu Badou, aproximativ 500 000 de dolari.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de