Locuri de muncă sezoniere, plătite cu 50 de lei pe zi

Data : 29 august 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Sunt însă și voci care spun că banii se dau cu întârziere, așa că n-ar fi rău să vă informați cu atenție

Pe contul de Facebook „Targu Bujor”  a apărut astăzi un anunț prin care toți cei care-și doresc un venit decent pot participa la campania de recoltat struguri, care începe în câteva zile.

Iată mai jos anunțul complet:

„POȚI CÂȘTIGA minim 50 lei (se poate câștiga 80 sau mai mult, depinde doar de hărnicia fiecăruia) pe zi la cules struguri! Cei de la Ajutorul Social POT lucra 90 zile fără să-și piardă ajutorul social! Anunță-i pe cei care au nevoie, vor și doresc să câștige bani! Se plătește săptămânal! Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Bujoru începe campania de recoltat struguri luni, 4 septembrie 2017. Așteptăm cu drag culegătorii. Avem posibilitate de cazare. Detalii la tel 0752136350”.

Pe rețeaua de socializare au apărut și câteva comentarii care spun că anunțul nu trebuie privit chiar ca o mână salvatoare pentru cei fără bani.

„Frumos anunț, dar păcat că nu se dau bani la timp și oamenii ajung să muncească degeaba câteva săptămâni bune până primesc bani”, scrie Vasilache A. Florin pe Facebook.

Acesta este completat imediat de Mihai Vlad:

„În sfârșit, cineva care îndrăznește să arate și latura mai puțin frumoasă a acestei povești cu zâne…”.

Important este că oamenilor li se oferă locuri de muncă, alternativă la statul prin cârciumi și cheltuit banii din ajutoarele sociale.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de