Liga Studenților din Galați are o nouă conducere

Data : 9 octombrie 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Ștefan Lupu preia conducerea celei mai mari organizații studențești de la Georgiana Dorașcu.

La sfârșitul săptămânii trecute au avut loc alegerile pentru stabilirea componenței Biroului Executiv al Ligii Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați pentru mandatul 2017-2019. În total au fost șapte candidați: doi pentru funcția de secretar general, patru pentru funcția de vicepreședinte și unul pentru funcția de președinte.

După vot, studenții au decis ca noul președinte să fie Ștefan Lupu, care preia astfel președinția de la Georgiana Dorașcu. Secretar general al Ligii va fi Ana-Maria Bogdan, iar funcția de vicepreședinte va fi ocupată de George Răzvan Bălțatu.

Astîzi avut loc ședința festivă de investire în funcție a noilor membri ai Biroului Executiv, urmată de dezbaterea cu tema „Costurile ascunse din universități”. În cadrul dezbaterii a fost abordat subiectul taxelor nejustificate practicate de universitățile din România, iar pe baza rezultatelor discuțiilor s-a pus fundamentul elaborării unui raport național, de către Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România cu privire la taxele imorale sau nejustificate, practicate de universități.

În continuarea evenimentului, în această seară, începând cu orele 23.00, va fi organizat tradiționalul concert al trupei „Paraziții” în clubul Fratelli Galați.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de