„Let’s Do It, Romania!“ cheamă gălăţenii la ecologizare

Autor :

Data : 7 septembrie 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...

Activitatea va avea loc pe 15 septembrie în mai multe zone ale orașului.

,,Let’s Do It, Romania!” lansează o nouă invitație la curățenie pe 15 septembrie 2018: World Cleanup Day, zi în care 150 de ţări se vor mobiliza împotriva celei mai mari probleme a mediului înconjurător: deşeurile. Galaţiul este nelipsit de pe lista judeţelor implicate ale României, fiind dornic să mobilizeze cât mai mulţi oameni în cea mai mare mişcare socială de ecologizare a anului 2018.

Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populația Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament față de resurse și față de deșeurile generate. În România, Let`s Do It, Romania! îsi propune să mobilizeze un milion de voluntari. Doritorii se pot înregistra pe site-ul www.letsdoitromania.ro până în dimineaţa evenimentului, moment când participanţii vor merge la unul dintre punctele de înregistrare afişate pe site pentru a fi repartizaţi într-o zonă cu deşeuri şi pentru a primi materialele destinate ecologizării. Înregistrarea online nu este un criteriu strict de participare. Persoanele care nu au îndeplinit acest pas au ocazia să se înscrie direct la unul dintre punctele de înregistrare.

,,Let`s Do It, Romania!” este cea mai cunoscută mișcare socială din România, cu peste 1.400.000 voluntari mobilizați și prete 18.000 de tone de deșeuri curățate. Acest nou obiectiv îndrăzneț de a strânge un milion de români pentru 15 septembrie înseamnă, pe de o parte, o șansă de a curăța România, iar pe de altă parte, un pas important în coagularea unei comunități de români activi și conectați, viziunea noastră încă din 2009. Noi credem mult în acest spirit de Doer, pe care îl promovăm de la prima acțiune-acționează și contribuie la rezolvarea problemelor care te deranjează, pentru că România ne privește pe toți” a declarat Ionuț Iordăchescu, Project Manager.

Proiectul Let’s Do It! este cunoscut atât la nivel global, cât şi la nivel național pentru numeroasele ediţii reuşite din punct de vedere al organizării şi al numărului mare de participanţi. 15 septembrie 2018 se anunţă astfel o zi semnificativă pentru umanitate şi, implicit, pentru propria ţară.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de